• Snel contact? Bel 06-41450158 of    

 

Betonboren

Op het gebied van betonboren is vrijwel alles mogelijk. Wij boren gaten in beton, steen, asfalt, metselwerk, kalkzandsteen en andere steenachtige materialen. Hiervoor hebben wij de geschikte mensen en de juiste machines tot onze beschikking. Mocht het gewenste materiaal er niet bij staan, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Soorten betonboringen

Betonboringen voeren we onder andere uit voor ventilatoren, kruipruimtes, afzuigkappen, airco’s, rioleringsgaten, rookkanalen, schoorstenen en sparingen in wanden en vloeren. Wil je als particulier of aannemer een trap plaatsen, dan maken wij vakkundig een gat in de vloer.

Mocht het slechts om een paar kleine gaatjes voor het plaatsen van een airco gaan, dan is dat geen enkel probleem. Wij komen volgens afspraak langs en zorgen voor een professionele afhandeling.  

Droogboren

We kunnen de gewenste gaten ook door middel van droogboren in het beton met afzuiging verzorgen. Bij renovaties in woningen, gebouwen en bedrijfspanden passen we dit toe om wateroverlast te voorkomen. Ook voor het plaatsen van airco’s is dit een uitstekende oplossing, omdat er geen water nodig is. Dus of het nu gaat om boren, zagen of sloopwerk; wij staan voor je klaar.

Vragen over boren of droogboren?

Neem contact op