• Snel contact? Bel 06-41450158 of    

 

Zagen

Behoefte aan een specialist in zaagwerk? Onze ervaren vakmensen nemen het zaagwerk graag voor je uit handen. Van deur- en raamsparingen tot trapgaten, kruipluiken en convectorputten. Vrijwel alles is mogelijk en voor iedere opdracht beschikken wij over de juiste materialen en mensen. Wij leveren absolute kwaliteit en werken volgens afspraak tegen een eerlijke prijs.  

Zagen van beton en asfalt

Er zijn tal van materialen die we zagen voor onze klanten. Denk aan het zagen van betonvloeren, asfalt of metselwerk. Hiervoor gebruiken wij speciale apparatuur en hanteren diverse zaagtechnieken zoals wandzagen, handzagen of draadzagen. Onze zaagwerkzaamheden kunnen in vrijwel alle richtingen uitgevoerd worden. Wij denken graag in oplossingen, dus neem bij twijfel over de mogelijkheden gerust contact op.

Zaagwerk voor particulieren en bedrijven

Voor zowel particulieren als bedrijven is bij ons vrijwel alles mogelijk op het gebied van zaagwerk. We leveren precisiewerk en gaan pas weg als de klus netjes geklaard is. Ook op het gebied van betonboringen en sloopwerk staan we voor je klaar. 

Vragen over professioneel zaagwerk?

Neem contact op